Deschide un cont

Parola va fi expediata pe adresa de e-mail completata.

Contul tau

Completeaza datele de autentificare pentru a intra in contul tau.

Recuperare parola

Completeaza adresa ta de e-mail si iti vom trimite o noua parola.

Termeni si conditii

Accesul si utilizarea site-ului PunctePenalizare.com sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

1. Website-ul PunctePenalizare.com

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor, inclusiv utilizatorilor care sunt inregistrati pe acest website. PunctePenalizare.com poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. PunctePenalizare.com nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

2. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a ajuta utilizatorii sa tina evidenta cat mai usor a punctelor de penalizare personale. PunctePenalizare.com este o aplicatie online de gestiune a punctelor de penalizare.

Pentru ca PunctePenalizare.com sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

  • Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial
  • Nu se va copia sau distribui nicio informatie (text, poze, video sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul website-ului
  • Nu veti modifica sau degrada nicio parte din acest website, in afara de partile unde aveti legal si prestabilit acces
  • Veti respecta termenii si conditiile impuse de acest website

Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont de utilizator. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului. PunctePenalizare.com nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.

In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi niciun program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

3. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica PunctePenalizare.com. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

PunctePenalizare.com isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

4. Stergerea contului

Daca doriti sa stergeti contul deschis pe site-ul nostru va invitam sa trimiteti un mesaj la adresa contact@punctepenalizare.com si un operator se va ocupa de acest lucru in maxim 30 de zile de la data primirii cererii dumneavoastra.

5. Limitarea raspunderii

PunctePenalizare.com nu va fi in nicio imprejurare raspunzatoare pentru vreo dauna, oricare ar fi ea (incluzind, dar fara a se limita la, daunele cu privire la pierderea informatiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza site-ul sau informatia cuprinsa in el, chiar daca PunctePenalizare.com a fost informata cu privire la posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.

PunctePenalizare.com isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

PunctePenalizare.com isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Respectul pentru regulile de circulatie este esential pentru mentinerea sigurantei pe sosele. Punctele de penalizare auto reprezinta un instrument crucial in acest proces, punand un accent deosebit pe responsabilitatea fiecarui sofer. Vom explora in detaliu diferitele aspecte ale acestui sistem si impactul sau asupra participantilor la trafic.

Limita de viteza este stabilita pentru a asigura siguranta pe drumurile publice. Incalcarea acestor limite nu aduce doar riscuri de accidente, ci si puncte de penalizare. Fiecare sofer trebuie sa fie constient de consecintele depasirii vitezei legale si sa respecte cu strictete regulile pentru a evita sanctiunile.

Conduita corecta in trafic reprezinta un aspect crucial pentru mentinerea ordinii si sigurantei. Ignorarea regulilor de prioritate, neacordarea de atentie pietonilor sau utilizarea incorecta a indicatoarelor rutiere pot aduce puncte de penalizare. Un sofer atent la reguli contribuie la un mediu rutier mai sigur.

Legislatia romaneasca este stricta in ceea ce priveste conducerea sub influenta alcoolului sau a altor substante interzise. Aceste incalcari pot atrage nu doar amenzi substantiale, ci si aplicarea unui numar semnificativ de puncte de penalizare. Educatia privind pericolele consumului in timpul condusului este esentiala pentru prevenirea acestor abateri.

Neglijarea intretinerii vehiculului poate atrage si ea sanctiuni. Revizia tehnica periodica si repararea imediata a defectiunilor sunt obligatorii pentru a mentine vehiculul in stare optima de functionare si pentru a evita punctele de penalizare asociate acestei neglijente.

O comunitate educata rutier contribuie la reducerea numarului de accidente si incalcari ale regulilor. Programul educational si campaniile de sensibilizare sunt esentiale pentru a informa soferii cu privire la riscurile si consecintele abaterilor, contribuind astfel la prevenirea incalcarilor.

Punctele de penalizare auto in Romania sunt concepute pentru a mentine un mediu rutier sigur si disciplinat. Fiecare sofer are datoria de a respecta regulile de circulatie si de a contribui la siguranta pe sosele. Constientizarea consecintelor nerespectarii acestor reguli este cruciala pentru a evita punctele de penalizare si pentru a promova o cultura a sigurantei rutiere.

Sugestii

Trimite sugestie

Ai o sugestie sau ai gasit un bug pe care vrei sa il reparam?