Deschide un cont

Parola va fi expediata pe adresa de e-mail completata.

Contul tau

Completeaza datele de autentificare pentru a intra in contul tau.

Recuperare parola

Completeaza adresa ta de e-mail si iti vom trimite o noua parola.

Politica de confidentialitate

Intimitatea dumneavoastra este importanta pentru noi, de aceea va oferim aceasta pagina explicativa pentru practicile noastre de informare online si pentru modul in care informatiile dumneavoastra sunt colectate si utilizate.

Toate datele cu caracter personal puse la dispozitia PunctePenalizare.com prin intermediul site-ului, respectiv informatiile colectate prin intermediul formularelor online se considera a fi furnizate in mod voluntar, in concordanta cu articolul 1, paragraful b) din Decizia nr. 100/2007 emisa de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. PunctePenalizare.com nu va fi raspunzatoare pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor furnizate de catre utilizatorii site-ului.

PunctePenalizare.com se angajeaza sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor colectate prin intermediul site-ului.

PunctePenalizare.com dezvolta proceduri interne si de securitate in vederea asigurarii protectiei datelor cu caracter personal colectate si nu va divulga niciuna dintre ele unor terte parti fara acordul prealabil al proprietarului datelor.

Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001, utilizatorii acestui site au dreptul de acces, opozitie si interventie asupra datelor cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului.

Utilizatorii primesc mesaje de tip e-mail de la PunctePenalizare.com numai in urma completarii formularului de inregistrare. PunctePenalizare.com isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mesaje de tip e-mail anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje.

PunctePenalizare.com nu stocheaza nicio informatie care ar putea, pe cont propriu, sa identifice utilizatorii individuali ai acestui serviciu fara permisiunea lor. Orice cookie-uri care pot fi utilizate de catre acest site sunt folosite numai pe baza de sesiune pentru a mentine preferintele utilizatorilor.

Cookie-urile nu sunt partajate cu terte parti.

Sugestii

Trimite sugestie

Ai o sugestie sau ai gasit un bug pe care vrei sa il reparam?